Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Μα μήπως για να έχεις ανταγωνισμό χρειάζονται δύο ή περισσότεροι?

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» ΡΗΓΑΣ Ο ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού -ΕΠΑ,  έκανε σήμερα εισβολή στα γραφεία του ΠΙΣ τη μεγάλη τεράστια εταιρεία που ανταγωνίζεται.... Για στάσου Ιατρικός Σύλλογος δεν είναι !! ε και ? και γιατί αντιστέκεται στο ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΓΕΣΥ που δεν θα έχει ανταγωνιστή !!! Δεν πρέπει να αντιστέκεται…

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκανε εισβολή στα γραφεία του ΠΙΣ για να προστατεύσει τον μονοπωλιακό ανταγωνισμό του ΓΕΣΥ!!  

Μα μήπως για να έχεις ανταγωνισμό χρειάζονται δύο ή περισσότεροι?

Πόσο νόμιμο είναι αυτό που έκαναν σήμερα δεν το ξέρω - θα το μάθουμε , ΕΠΑσύντομα.

Ποιος έδωσε αυτή την οδηγία…

Αυτεπάγγελτα είπαν…

35 άτομα δολοφονήθηκαν – έσβησαν από αυτή τη ζωή και κανένας δεν έκανε κάτι αυτεπάγγελτα…

Τόσες ατασθαλίες σε κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς, σε Τραπεζικούς οργανισμούς… να μην συνεχίσω άλλο. Κανενός δεν ίδρωσε το αυτί του. Αλλά για τον ΠΙΣ που αντιστάθηκε στο προτεινόμενο ΓΕΣΥ – αυτεπάγγελτος έλεγχος….

Αλήθεια δεν θυμάμαι όλα τα χρόνια της ζωής μου να άκουσα παρόμοιο περιστατικό. Αν έκανα κάτι τέτοιο στην ΠΑΣΥΔΙ ή στην ΠΕΟ ή ΣΕΚ θα αντιδρούσε κανείς – θα ήταν νόμιμο.

Έγινε κάπου αλλού κάτι παρόμοιο – Ναι στην Τουρκία!

Καλούμε έστω και τώρα όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες αυτού του τόπου να καταδικάσουν εμπράκτως αυτή την αδικαιολόγητη συμπεριφορά από μέρους μίας Κρατικής Επιτροπής καθαρά εναντίων ενός θεσμού που στόχο και σκοπό έχει να προστατεύσει την υγεία των πολιτών αυτού του τόπου.

Ναι είμαστε αντίθετοι με τις πρόνοιες αυτού του Σχεδιασμού και δεν το κρύψαμε. Προσπαθήσαμε να τα βρούμε – δεν τα βρήκαμε. Και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ναι εξακολουθούμε να προτείνουμε τις αλλαγές στις πρόνοιες το νόμου που θα έκανα δυνατή τη συμμετοχή όλων των γιατρών και νοσηλευτηρίων στο ΓΕΣΥ. Μακάρι έστω και τώρα να ακούσουν.

Δεν μπορεί όμως κανείς να μας στερήσει το δικαίωμα να μιλάμε και να γράφουμε, να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι ζούμε σε Δικτατορία και όχι σε Δημοκρατία.

Παρακαλώ έστω και τώρα τη Κυβέρνηση, τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους Έντιμους Υπουργούς και ειδικά τον Υπουργό της Υγείας,  τη Βουλή, τους βουλευτές, τα κόμματα τίς οργανώσεις και τους απλούς πολίτες να δηλώσουν έστω και τώρα την αντίθεση τους σε αυτή την τραγική εξέλιξη. Το οφείλουν στη δημοκρατία την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούμαι.

Αν αποδέχεστε κύριες και κύριοι αυτό που έγινε σήμερα στα γραφεία του ΠΙΣ τότε ανοίγετε τις κερκόπορτες σε όλες τις άνομες ορέξεις του οποίου ήθελε επιβάλει το οτιδήποτε. Σήμερα εμάς αύριο εσάς.


Μάριος Καραισκάκης 

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού

Αντιπρόεδρος ΠΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου